andruha написав:Справа в тому, що схід України - це історично промисловий регіон (там люди таким чином виживають). А захід - більше тяжіє до землеробства. Тому і зараз на сході промислові підприємства працюють, а у нас ледь жевріють навіть такі колись гіганти, як "Номінал" і "Мотор Січ".
Знаю, це все нам в школі вчителька по економіці розказувала. І я теж шоб поставили пятірку кричав: Да! Ура! Індустріальний розвиток форева, дайош металургію, дайош заводи і фабрики! Агро - ацтой.. страни третього світу... бразілія, гондурас молдавія.
А якшо глянути тверезо. Бабка яка курей на яйця розводила і цибулю продавала - ніколи з голодухи не помре і ше десяток робітників накормить як тре буде. А індустріальний домбас - вугільний рай, пів зими в холодних квартирах без роботи сидить, водку бухає.
Пусть ми будем раєм агровиробництва і легкої промисловості - шкарпетки і помідори потрібні не меньше (а мо й більше) ніж сталь чи вугілля.
А вообще я лічно хочу шоб у Волочиську незалежно від того індустріальне чи столичне майбутнє його чекає - людям жилось добре. Вони були багаті і щасливі.
В сьогоднішніх умовах розвиток туризму(згадайте навіть той же санаторій) і агровиробництва швидше приведе до процвітання.
Шось я розтерендівся