Чупакабри наступають )))

Чупакабри наступають )))

Повідомлення mystakaev » 20 жовтня, 2009, 12:06

Продовження статті з головної сторінки сайту http://www.volochysk.com.ua.

В просунутої молоді на мобільних телефонах є навіть фотографії монстра (які , до речі , блукають Інтернетом вже пару років))),і майже кожен власник фото розказує свій варіант його появи: комусь скинув друг, який на свої очі бачив чупакабру, комусь передав кум-брата-свата, дехто навіть сфотографував власноруч…

Ото ж все-таки спробуєм розібратись - що то таке ЧУПАКАБРА.

Чупакабра - дослівно в перекладі з іспанської – той, що смокче кіз, козячий вампір - міфічна істота, яка вбиває домашніх тварин, обезкровлюючи їх. Батьківщина чупакабри - Пуерто-Ріко, у всякому разі перші згадки про нього з’явилися саме там, коли у 1975 році відбувалися масові вбивства тварин. Згодом незрозумілі смерті тварин припинились, а з ними і історії про чупакабру. 20 років по тому в південній Америці знов почали знаходити обезкровлених кіз, після чого відновились і розповіді про їхнього вбивцю.

По переказах був складений портрет чупакабри - він нагадує півтораметрового динозаврика , з великими очима, довгими задніми і короткими передніми лапами.
До сьогодні ведуться суперечки про його походження і існування. З тих хто вірить, висуваються гіпотези про його інопланетне походження, жертву генетичних експериментів військових , радіацію.
Ось одні з найнашумівших розповідей про Чупакабру.
В 2005 році в ЗМІ потрапила історія про американського фермера Раджі Лагова , який спіймав в капкан безволосу істоту, схожу на гібрид собаки і кенгуру, котра нападала на його худобу. Але в результаті дослідження ДНК виявилось, що це звичайний старий койот. В серпні 2008-ого в Техасі з поліцейської машини була зазнята істота, схожа на описи про чупакабру, на скільки це так - вирішувати вам, як на мене, то це також щось з родини собачих

То ж чому чупакабра перекочував в Україну?

Скоріше всього виною в цьому був цей , а також схожі на нього сюжети

Особисто я опитав скільки зміг так званих очевидців (на щастя зараз їх хватає))) Але як я не намагався досягнути істини в цьому питанні , мені , так як і агенту Малдеру з відомого серіалу, це не вдалось. Всі історії були схожі одна на одну і починались словами «..сам я не бачив, але мій дядько (можливий варіант будь кого з родичів) працює з людиною, сусід якої на свої очі бачив цю потвору, а після цього він посивів або почав загикуватися...»
Ну що тут скажеш…
Не бажаю нікого образити, але чогось уявляється такий собі чолов’яга, який ранком встав до худоби, після випитих напередодні кількох чарок оковитої, з жахливим головним болем, і побачив, як з його подвір'я тікає з куркою в зубах якийсь полинялий пес, або навіть лис…ну а далі людська уява і «бабське радіо» роблять своє)))

Хочеться наголосити, що до сих пір не було знайдено жодного науково обґрунтованого доказу існування цієї істоти!
Отже, на мою думку, чупакабра в Україні, а тим більше у Волочиську - це чергова «міська легенда». Можете гуляти спокійно. Перифразуючи класика, підсумую, що боятись тре живих людей, а не вигаданих монстрів.
В кого інакша думка - можете виголосити її на цьому форумі.

За матеріалами Вікіпедії і місцевих чуток))
Востаннє редагувалось mystakaev в 23 жовтня, 2009, 11:37, всього редагувалось 2 разів.
а я день ражденья не буду справлять! Всьо зае............
Зображення
Зображення
mystakaev

Повідомлення: 195

Re: Чупакабри наступають )))

Повідомлення mystakaev » 20 жовтня, 2009, 12:28

Кстаті о птічках,точніше ,чупакабрах
вчора чув дві історії достоїні всєобщего вніманія :)
1)- оказується Їх везли на якісь опити,в грузовику , волочиським районом, і в результаті аварії(чи то самі клітку прогризли)) ,10 штук втікло,а одного вже в Вочківцях застрілили :ROFL: :Yahoo!:

2)- на території цегельного заводу,є місце куди викидають ,чи то цегельний брак чи то якісь відходи виробництва(чесно кажучи не звернув уваги). А останім часом,там стали помічати,що на місці де напередодні була купа битої цегли ,посередині з"явиласяся яма,і це вже не вперше.Подейкують що це робить той самий чупакабро :ROFL:
нагадало сценку з КамедіУА -- куди вся пшениця пропала?-А голова колгоспу сидить в новенькому лєксусі і відповідіє-- нема -миші з"їли :good:
Зображення
Зображення
mystakaev

Повідомлення Nautilus Krokodilius » 23 жовтня, 2009, 16:18

Вулиці міста захопили чупакабри. Вони вже не бояться виходити на полювання навіть вдень. :shock:

В самому центрі міста чупакабри полюють на беззахисних жителів Волочиська

Зображення

Для попередження громадян про небезпеку в місцях найбільшого скупчення чупакабр вже встановлені спеціальні знаки.

Зображення

Крім людей, чупакабри також часто нападають на машини та інший рухомий транспорт. Можливо їх приваблює запах бензину, - цю версію зараз перевіряють фахівці районної санепідемстанції. У разі підтвердження цієї версії буде запроваджено тимчасову заборону на рух автотранспорту вулицями міста.

Зображення
Востаннє редагувалось Nautilus Krokodilius в 24 жовтня, 2009, 10:50, всього редагувалось 3 разів.
Matrix is watching you.
Nautilus Krokodilius

Повідомлення: 34

Повідомлення Nautilus Krokodilius » 23 жовтня, 2009, 16:22

Собак і котів чупакабри не чіпають - їм не смакує їхня кров. Найчастіше жертвами чупакабр стають випадкові перехожі, особливо ті, що намагаються сфотографувати їх мобільним телефоном.

Зображення

Але є серед жителів Волочиська громадяни яким не страшні ніякі чупакабри.

Зображення
Востаннє редагувалось Nautilus Krokodilius в 24 жовтня, 2009, 10:52, всього редагувалось 4 разів.
Matrix is watching you.
Nautilus Krokodilius

Повідомлення volochysk » 23 жовтня, 2009, 16:45

мошнєйший фоторепортаж! :good: :Bravo:
а які найкращі способи боротьби з ними? може там хлорофос якийсь? осиковий кіл? часник? срібні кулі? бо ж всяке буває... :shock:
що радить санепідемстанція?
volochysk
Site Admin

Повідомлення: 208

Повідомлення Nautilus Krokodilius » 23 жовтня, 2009, 21:11

volochysk написав:що радить санепідемстанція?

Нажаль, працівники волочиської санепідемстанції ще не мають власного досвіду роботи з нападами чупакабр, тому всі зібрані аналізи були відправлені в київський національний інститут дослідження аномальних явищ. Результати повинні бути готові приблизно через тиждень (якщо цю справу не засекретять спецслужби).
Matrix is watching you.
Nautilus Krokodilius

Повідомлення mystakaev » 23 жовтня, 2009, 21:47

ха наутілус красава,помню помню бабулю))) да -да мастер фаташопа

оф топ.я тобі на сайті опять стульчіки поперествавляв)))
Зображення
Зображення
mystakaev

Повідомлення Nautilus Krokodilius » 24 жовтня, 2009, 10:14

mystakaev написав:я тобі на сайті опять стульчіки поперествавляв

Та хіба це сайт? Одна сторінка з флешем... ніяк руки не дійдуть зробити там нормальний людський сайт. А пока всі заходять і тільки стільці таскають туда-сюда. більше там немає чим занятись :D (можна ше лампу включати і виключати).
Matrix is watching you.
Nautilus Krokodilius

Повідомлення mystakaev » 24 жовтня, 2009, 12:28

надибав сьогодні
У редакцію газети «Є!Поділля» на-дійшло СМС-повідомлення наступного змісту: «Жах! «Чупакабра» добралася вже до Хмельниччини. Люди налякані!». Звичайно, це не могло залишити нас байдужими, і ми одразу ж зателефонували за номером абонента, котрий і надіслав цю інформацію. Поспілкувавшись з дівчиною, яку звати Ліля, ми дізналися багато цікавого. В ніч з 10 на 11 липня у селі Війтівці Волочиського району, в одному з магазинів виламали двері, проте нічого звідти не взяли. На перший погляд – звичайний злам, проте сторож магазину переконує, що це зробила не людина. «Волохата істота, приблизно півтора метра висотою із неймовірною силою виламала двері. А бідний сторож, від жаху, не міг два дні розмовляти», – переповідали між собою односельці.
Проте, це не єдиний випадок. Напередодні у Сатанові, вночі також бачили щось велике і волохате, але що саме – невідомо.
Наштовхнуло селян на думку про «чупакабру» масові повідомлення у пресі, що у Львівській та Тернопільській областях, якась істота розривала клітки і висмоктувала кров з кроликів. Проте, тоді очевидці описували її як чудовисько рудого кольору без шерсті і хвоста, зовні схожого чи то на бульдога, чи то на вовка.
Щоб пролити світло на таємничу істоту, я вирішила подивитися, що про неї пишуть в Інтернеті. Отже, «чупакабра» або «козячий вампір» – міфічна істота, яка вбиває домашніх тварин. Достовірних даних, які б підтверджували існування «чупакабри», немає.

чесно зкопірувано з http://www.ye.ua/podillya/2009-29/1136

що потішило,так це коментарі на сайті після статті (раджу нашим зайти туди і почитати)
А від того що деякі фрази з моєї статєйки майже дослівно повторюються з фразами кореспондента моє самолюбіє вапше расцвєло :Yahoo!:
Востаннє редагувалось mystakaev в 24 жовтня, 2009, 14:09, всього редагувалось 2 разів.
Зображення
Зображення
mystakaev

Повідомлення Kate » 24 жовтня, 2009, 13:42

Не дивлячись на сумнівний стан економіки в країні загалом і споживацьких гаманців зокрема, громадянам все-таки не вистачає гострих відчуттів :shock: в житті!
Чупакабра - хай буде так; чим би дитина не тішилась...
морозиво forever!
Kate

Повідомлення: 120

Повідомлення Nautilus Krokodilius » 04 листопада, 2009, 18:17

Зображення
Matrix is watching you.
Nautilus Krokodilius

Повідомлення mystakaev » 01 грудня, 2009, 12:38

хтось колись говорив шо в озері діназаври,там всякі лохнеси водяться,так ото їхній дітьониш
Востаннє редагувалось mystakaev в 11 грудня, 2009, 21:15, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Зображення
mystakaev

Повідомлення Nautilus Krokodilius » 01 грудня, 2009, 13:05

mystakaev, ну і шо це таке? там нічого не понятно...
Matrix is watching you.
Nautilus Krokodilius

Повідомлення mystakaev » 01 грудня, 2009, 13:46

хтось колись говорив шо в озері діназаври,там всякі лохнеси водяться,так ото їхній дітьониш

ну ізвіні фотєга з собою всігда не ношу,чим зміг тим зняв,а тої худоби на озері повно.Сходи покарауль ше не таке побачиш :wink:
Зображення
Зображення
mystakaev

Повідомлення Kate » 11 грудня, 2009, 19:20

:D :D :D
морозиво forever!
Kate

Повідомлення: 120

Повернутись в Дивні ,незрозумілі події у Волочиську,або за участю його жителів

Хто зараз онлайн